top of page

MÁ TO SMYSL

Původ hmyzu

Všichni naši červíci pochází z českého chovu od registrovaných chovatelů. Červíci jsou určení ke zpracování v gastronomii a při jejich chovu jsou dodrženy přísné hygienické podmínky. A navíc jsou vegetariáni

Skvělá chuť

Jedna z obrovských předností, je prostě skvělá chuť! Proto už původní kmeny napříč celou planetou konzumovali hmyz. Nejen pro to, že věděli, že je to nálož energie, ale je to prostě dobrý. Limitované série jsou inspirovány našimi cestami za etnickými národy, kteří hmyz konzumují.

Energie na cesty

Do hor, pouští, pralesů, na kolo, do skal, na túry, výšlapy i expedice. Všude, kde chcete mít zdravou energii, bez přidaných éček, bez konzervantů a bez „sraček“ 

​Šetrné k přírodě

 Získávání proteinu z mléka zanechává velkou enviromentální stopu. Chov hmyzu je maximálně šetrný k přírodě. Hmyz toho prostě méně sní, méně vypije a roste rychleji než třeba kráva. A dává nám více proteinů, než třeba kuře. Proto se říká potravina budoucnosti...

Sranda musí být

Když pomineme, že to prostě skvěle chutná, když ho vezmete na oslavu, určitě se o tom bude dlouho mluvit. 

Na párty

Na party musí být zábava a musí se o ní dlouho mluvit. A když budou v misce pražení červíci, tak se o tom dlouho mluvit bude. 

Maximální výživa

Protein je důležitou součástí lidské stravy. Hmyz obsahuje až 60% kvalitních bílkovin ve 100 gr. Kuře má oproti tomu zhruba 30% bílkovin na 100 gr masa.

Survivale food

Indiáni si vyráběli Jerkys, Pygmejové sbírají a udí červi nad ohněm, na Borneu lovci odchází do pralesa hledat mágové červi... Protože je to nálož energie a pouhých 150 gr hmyzu vystačí tělu na celý den, aby mělo šťávu do motoru. 

Survivale food

Indiáni si vyráběli Jerkys, Pygmejové sbírají a udí červi nad ohněm, na Borneu lovci odchází do pralesa hledat mágové červi... Protože je to nálož energie a pouhých 150 gr hmyzu vystačí tělu na celý den, aby mělo šťávu do motoru. 

CRUNCHY V TISKU

BLOGUJEME

bottom of page