Další novinka je tady! Zdravá tyčinka s udržitelným proteinem

Představujeme revoluční proteinovou tyčinku s hmyzím proteinem! 

Představujeme vám naši nejnovější lahůdku - proteinovou tyčinku s příchutí slaný karamel a oříšky, která osloví nejen vaše chuťové pohárky, ale nabízí i cestu k udržitelným a zdravým potravinám! S hrdostí vám přinášíme první proteinovou tyčinku na českém trhu s udržitelným zdrojem proteinu z tenebrio monitor, neboli moučného červa.

🌍 Udržitelný protein - hmyzí cesta k maximálnímu výkonu vašeho těla, zdraví a šetrnosti k planetě

Hmyzí protein je nejen bohatým zdrojem kvalitních bílkovin, ale i šetrným k životnímu prostředí. S menším enviromentálním dopadem než tradiční zdroje proteinu živočišného původu. Tenebrio monitor představuje udržitelnou volbu pro každého, kdo chce podporovat planetu a zároveň si dopřát výbornou pochoutku.

🚫 Bez éček a stabilizátorů - čistý zážitek s každým kousnutím

Naše proteinová tyčinka je navržena tak, aby vám poskytovala maximální potěšení bez zbytečných přísad. Zapomeňte na éčka a stabilizátory! Každý součástek je pečlivě vybrán, aby vám přinesl chuť a kvalitu.

🌰 Oříškovější podtóny - díky moučnému červu

Díky tenebrio monitor, moučnému červu, získává naše proteinová tyčinka oříškovější podtóny. Připravte se na skvostný zážitek, který zasype vaše chuťové pohárky. Přijměte výzvu a dejte svému tělu to nejlepší s naší novou proteinovou tyčinkou. Buďte součástí udržitelného pohybu a dopřejte si lahodný zážitek bez kompromisů. Vaše tělo a planeta vám za to poděkují! 🌿💚

 

Návrhová plocha 1 kopie 3

Zpět do obchodu