Crunchy hrachové chipsy s cvrččím proteinem - zdravá nálož chuti a energie!

S velkou radostí vám přinášíme naši další novinku - Crunchy hrachové chipsy s hmyzí moučkou a příchutí wasabi! Při tvorbě chipsů jsme kladli důraz nejen na vyváženou chuť, ale také na udržitelnost zdrojů bílkovin. A musíme říct, že se vážně povedly! Nejen, že vás zasytí díky náloži bílkovin, ale jemná příchuť wasabi jim dodává ten správný nádech exotiky. Naše chipsy jsou výsledkem kombinace hrachu, máku a cvrččího proteinu, což zaručuje nejen bohatý zdroj bílkovin, ale také vytváří jedinečnou a nezapomenutelnou chuťovou paletu.

 

Proč jsou naše chipsy tak výjimečné? 

 

Bez glutamátu a palmového oleje: Naše priorita je nabízet nejen skvělý zážitek z chuti, ale také zodpovědně vyráběné produkty. Naše hrachové chipsy jsou bez glutamátu a palmového oleje, proto si můžete být jisti, že podporujete nejen své zdraví, ale i životní prostředí.

 

18 gramů bílkovin v jednom balení: Pro všechny, kteří hledají výživnou svačinu, jsme připravili pořádnou dávku bílkovin - 18 gramů v každém pytlíku! Ideální pro sportovce, turisty a všechny, kdo chtějí zasytit své chuťové pohárky i žaludek.

 

Hrách a cvrččí protein: Kombinace hrachu a cvrččího proteinu nejenže poskytuje výborný zdroj energie, ale také skvělou chuťovou paletu. Každé sousto je dobrodružstvím pro vaše chuťové pohárky!

 

Nádherný obal: Vytvořili jsme jedinečný a originální design obalu, která nejenže osloví vaše oči, ale přináší i radost z každého otevření. Krása není pouze na povrchu, ale i uvnitř každého pytlíku. 

 

Šetrnost k přírodě: S našimi hrachovými chipsy jdeme ještě o krok dál v šetrnosti k přírodě. Při každém soustu víte, že podporujete produkty, které dbají na udržitelnost naší krásné planety.

 

Hrachové chipsy s hmyzí moučkou jsou nyní dostupné ve vybraných prodejnách a také online na našem e-shopu. Buďte první, kdo ochutná tuto novou lahůdku!

Rozšiřujeme naši nabídku o další kvalitní potravinu, která je šetrná k přírodě, zdravá a neotřelá. 

 

crucnhy_hrach

 

Hrachové chipsy s hmyzí moučkou jsou nyní dostupné ve vybraných prodejnách a také online na našem e-shopu. 

Buďte první, kdo ochutná tuto novou lahůdku!

 

Zpět do obchodu