Novinky v Crunchy!

Při tvorbě nového e-shopu jsme mysleli především na vás - zákazníky. Snadná navigace, přehlednost a pohodlné používání jsou pro nás klíčové. Chceme, abyste si na našem e-shopu užívali pohodlný nákupní zážitek a rychle a jednoduše nacházeli to, co hledáte. Doufáme, že i vám se bude nový design líbit!

cervici

Nyní k našim nejzajímavějším novinkám. Náš sortiment se rozšířil o proteinové tyčinky s obsahem hmyzího proteinu. Tyto tyčinky jsou nejen chutné, ale také velmi zdravé a ekologicky šetrné. Hmyzí protein je bohatý na živiny a má minimální dopad na životní prostředí ve srovnání s tradičními zdroji bílkovin. Hmyzí moučka ze sušených červíků dodává tyčinkám jemně oříškovou chuť a hlavně potřebnou energii a proteiny. Recepturu jsme namíchali tak, že v ní nenajdete žádná umělá éčka ani stabilizátory, což zajišťuje, že se můžete těšit na čistou chuť a vysokou kvalitu našich produktů. Vaše zdraví a spokojenost jsou pro nás na prvním místě!

protein

A to není vše! Rádi bychom vás seznámili s další novinkou v naší nabídce - sušenými cvrčky. Sušení cvrčci jsou zábavným a výživným pokrmem, který vás ohromí svou chutí a bohatstvím živin. Narozdíl od červíků, kteří připomínají chutí chipsy, vám budou cvrčci spíše připomínat chuť oříšků. Připravili jsme je pro vás hned ve třech fancy příchutích - jarní cibulka, slanina a rajče & bazalka.

Cvrčci ingredience staré

Doufáme, že si budete užívat naše nové produkty a nově vylepšený e-shop. Ať už je to proteinová tyčinka s hmyzím proteinem, sušení cvrčci nebo cokoli dalšího, co jsme pro vás připravili, doufáme, že vás to nadchne stejně jako nás.

Děkujeme, že jste s námi na naší cestě za zdravím, inovacemi a šetrností k životnímu prostředí. Těšíme se na další setkání na našem e-shopu a přejeme vám skvělý den plný radosti a energie!

 

Tým Crunchy

 

 

Zpět do obchodu