Sebedestruktivní pálivost - aneb naše nová příchuť červíků Satan Shit

Ahoj milí příznivci pikantních zážitků!

Dnes máme pro vás vzrušující novinku, která vám rozproudí krev i sliny! Představujeme naši nejnovější limitovanou sérii sušených červíků s příchutí satan shit - extra pálivým dobrodružstvím do světa nekonečné sebedestrukce! Naše nová chuťová bomba má pálivost až 300 000 SHU (Scoville Heat Units), což je opravdu "ohnivý" zážitek!

Ale nebojte se, i méně otrlí tuto příchuť snesou, jen je to trochu pocuchá. Náš tým šílených chilli nadšenců spolupracoval s legendou pálivých soutěží - Hluchoslepým chilli maniakem, Radimem Řehůřkem. Odkaz na videa ZDE. Radimova odvaha a vášeň pro chilli nás inspirovala k vytvoření této jedinečné pálivé příchutě, která vás dostane na kolena, ale zároveň vás nenechá na holičkách. 

                                                                                  ohen1

Jsme si jistí, že naše extra pálivá příchuť sušených červíků osloví ty nejodvážnější chillimaniky mezi vámi. Ale nebojte se, i když jste "jen" milovníci chilli, tato chuťová bomba je pro vás jako stvořena! Při konzumaci našich sušených červíků si užijete nejen explozi chutí, ale také nezapomenutelného zážitku, který vás rozproudí až po samé špičky prstů!

Naši verzi chilli červíků jsme vyvinuli s láskou k chilli a touhou přinést vám něco opravdu výjimečného. Použili jsme extrakt kapsaicinu, který dodává pálivosti pořádný říz, abyste si mohli užívat tu nejkvalitnější pálivou pochoutku, jakou jste kdy ochutnali.

A teď k otázce, proč jsme se rozhodli vytvořit něco tak palčivého? Protože věříme, že život je o objevování nových věcí, a náš cíl je rozproudit vaše smysly. Jsme tu proto, abychom vás přivedli na okraj vašeho pohodlí a ukázali vám, že ve světě chilli je ještě tolik neobjevených cest!

Takže milí chillimanici, nechte se unést tímto pálivým dobrodružstvím a dejte naší limitované edici šanci! Ať už si vychutnáváte tyto sušené červíky sami nebo je sdílíte s přáteli, nezapomeňte naši chuťovou výzvu zaznamenat - buď na fotkách nebo videích!

 

                                                                                                cc2

Rádi uvidíme vaše reakce a reakce vašich rozpálených přátel! Vaše zážitky nám zašlete na E-mail: info@crunchy.cz

Naše pálivá příchuť sušených červíků s příchutí Satan Shit je tady jen na krátkou dobu, tak neváhejte a zažijte pálivý svět, který vám vyrazí dech i řeč!

S pikantním pozdravem,

Crunchy - tam, kde se rodí noví chillimanikové!

Zpět do obchodu